DeluxeAuto

КАКО ДА БИДЕТЕ БЕЗБЕДНИ КОГА ПАТУВАТЕ СО АВТОМОБИЛ ЗА ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈАТА НА КОРОНАВИРУС

Целиот свет е под влијание на новата глобална пандемија на коронавирус. Наједноставниот совет за тоа како да останете безбедни е да останете дома. Но, што ако треба да одите некаде со автомобил? Следете го овој совет. Главното правило е да се минимизира контактот со други лица. Но, доколку морате да направите патување, заштитете се. Дезинфицирајте […]

Read More