DeluxeAuto

Volkswagen ID.4 е Светски Автомобил на годината!

„World Car of the Year 2021“ е Volkswagen: Новиот и целосно електричен ID.4 преовлада над силната меѓународна конкуренција на интернационалните „World Car Awards“- наградите за автомобили. World Car of the Year 2021″ е Volkswagen: Новиот и целосно електричен ID.4 преовлада над силната меѓународна конкуренција на интернационалните “World Car Awards”- наградите за автомобили. Светската награда “World […]

Read More

ŠKODA ГИ ПРОДОЛЖУВА ГАРАНЦИИТЕ НА НОВИ ВОЗИЛА ЗА ТРИ МЕСЕЦИ

Пролонгиран период на гаранција поради пандемијата на Корона Продолжувањето важи за сите возила произведени во Европа или за европскиот пазар ŠKODA го продолжува гарантниот рок за нови возила за три месеци. Ова важи за сите возила произведени во Европа или за европскиот пазар со двегодишна гаранција за ново возило или продолжена гаранција која истекува помеѓу […]

Read More

НОВИОТ ŠKODA KAMIQ ЈА ДОБИ НАГРАДАТА „ЗЛАТЕН ВОЛАН“

Златен волан за ŠKODA KAMIQ: новиот SUV на чешкиот производител ја доби една од најважните награди во Европа. ŠKODA KAMIQ ја доби наградата “Најдобро возило под 25 000 евра”- една од 11 награди “Златен волан” доделени од германското автомобилско списание Auto Bild и германскиот весник Bild am Sonntag. Според уредниците на списанието, KAMIQ го нуди […]

Read More

Volkswagen го произведе милионитиот Touareg

Првокласен, супериорен и софистициран – Volkswagen го слави производството на милионитиот Touareg со специјалниот модел “ONE Million”. Моделот на годишнината сега се вклучува во понудата на предводникот и има импресивен опсег на ексклузивна опрема.Од крајот на 2002 година, Touareg е составен дел од понудата на возила на Volkswagen. Volkswagen претставува стилски и уникатен модел за […]

Read More

Volkswagen ги продолжува гаранциите на нови возила за три месеци

– Пролонгиран период на гаранција поради пандемијата на Корона– Продолжувањето важи за сите возила произведени во Европа или за европскиот пазар Volkswagen го продолжува гарантниот рок за нови возила за три месеци. Ова важи за сите возила произведени во Европа или за европскиот пазар со двегодишна гаранција за ново возило или продолжена гаранција која истекува […]

Read More

Volkswagen ID.3 ја освои престижната награда за индустриски дизајн

– ID.3 доминираше со највисоки оценки на Натпреварот за автомобилски бренд 2020 – Новиот Golf и ID. SPACE VIZZION , исто така, освоија награди на меѓународно познатиот натпревар за дизајн на автомобилски брендови Брендот Volkswagen доминираше на Натпреварот за автомобилски бренд 2020, обезбедувајќи вкупно пет награди во сегментот на автомобилски дизајн. ID.3, целосно електричниот предводник […]

Read More